Sådan arbejder vi på Undløse Skole-Behandlingshjem
KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Praksis) er det faglige fundament, som vi uddanner vores medarbejdere i løbende. Metodisk og teoretisk tager KRAP afsæt i de kognitive behandlingsformer og i det ressourcefokuserede menneske – og behandlingssyn.
Med KRAP tager vi udgangspunkt i den anerkendende og validerende tilgang med særlig vægt på det positive – på det, der virker. Vi har fokus på at afdække muligheder, behov og forudsætninger for udvikling og trivsel for den enkelte, og vi mener, at forandring lettest motiveres gennem anerkendende relationer og fokus på ressourcer frem for ”fejl og mangler”. Vores rolle som professionelle er derfor at få øje på den enkelte unges allerede eksisterende ressourcer og give den rigtige støtte til at opnå selvværd, læring og nye færdigheder. Og vigtigst af alt – livskvalitet.
Har du lyst at høre mere?
Vi ser meget gerne, at du kommer forbi skolehjemmet, og fornemmer den stemning og det miljø vi arbejder i. Tag kontakt til en af os i lederteamet og aftal nærmere:
Bjørn Toft Bech tlf. 72 36 82 73
Mette Martinsen tlf. 72 36 59 13
Signe Holse tlf. 72 36 17 96
På vores hjemmeside http://skolebehandlingshjem.dk/ kan du læse meget mere om vores hverdag, behandling og omsorg.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansøgningsfrist
11. august 2022.
Samtaler
Uge 33
Opstart
1. oktober 2022 og gerne før.
Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst mellem SL og KL.
Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.
Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.
Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.