Holbæk Kulturskole søger rytmiklærer til børnehold

Har du lyst til at give børn gode musikalske oplevelser? Så er det måske dig, vi søger til en deltidsstilling på Holbæk Kulturskole.

Om stillingen
Du vil stå for musikundervisning på vores to forskellige værkstedshold: 0. klasse og Musikalsk Værksted. Holdene befinder sig på forskellige skoler i kommunen. Aktiviteterne er endnu ikke skemalagte, så du har mulighed for at byde ind med de dage og lokationer, der passer dig.
Du kan læse mere om Musikalsk Værksted her.

Stillingen er en projektstilling på 10t/ugen frem til januar 2022, med mulighed for forlængelse som underviser for 3. klasser i forbindelse med vores kulturrygsækprojekt (fra jan/22). Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Om Holbæk Kulturskole
På Kulturskolen tilbyder vi undervisning indenfor både musik, billedkunst og animation til børn og unge i Holbæk Kommune. Vi sætter altid børnene og de unges trivsel og læring i højsædet, og det er vigtigt, at eleverne oplever Kulturskolen som et sjovt og trygt sted at være. Vi arbejder ofte tværfagligt med projekter – eksempelvis har billedskoleelevernes værker medvirket i 0.klassekoncerten osv.

Vi tilbyder
En sjov og flyvende arbejdsplads med højt til loftet og frihed under ansvar.

Det er en fordel, hvis du har bil, men ikke et krav.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Thomsen på thoth@holb.dk eller telefon 72 36 56 48.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Thomas Thomsen Afdelingsleder /Musikskolen
Sådan søger du en stilling hos os
Holbæk Kommune ønsker at skabe mangfoldige arbejdspladser og vi ansætter på baggrund af kandidatens kompetencer og vil til enhver tid stræbe efter at ansætte den bedste kvalificerede kandidat til de givne opgaver og kontekst. Alle kvalificerede ansøgere opfordres derfor til at søge stillingen uanset køn, alder, politiske og religiøse overbevisninger, seksuelle orientering, etnicitet, hudfarve, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.

Personalepolitik
Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne.

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig
Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36
Powered by Emply