Pædagog medhjælper søges til Skovhusets vuggestue

Flyvende Pædagogisk medhjælper søges 30 timer om ugen pr 1. august eller 1. september 2022.

Vores Vuggestue mangler en medhjælper. Vuggestuen består af 3 stuer. På hver stue er der 12 vuggestuebørn. I vuggestuen skal du tilhøre alle stuerne. Du vil få en Flyvende funktion, hvor dine timer vil blive fordelt på stuerne efter behov.

Du vil møde et miljø, hvor vi griner meget. De voksne arbejder fagligt og målrettet med trivsel og læringsmiljøer.  I Skovhuset har vi 3 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper.
I Skovhuset taler vi meget. Vi kan godt lide at tale med vores børn. Vi behandler børnene som små mennesker med ret til egne meninger og følelser.

Tilsynsvurdering:
Børnehuset Skovhuset fremstår på tilsynsbesøget, som et børnehus med høj kvalitet i den pædagogiske praksis og med børn i en høj grad af trivsel og med omsorg for hinanden.

Du er nysgerrig. Du har lyst til at udvikle dig og lære mere.
  • Du finder på sjove ting og argumenterer fagligt.
  • Når du bliver fagligt udfordret, tændes din gnist og du er ikke til at stoppe.
  • I forældresamarbejdet glædes du og vokser, når du mærker tilliden og samarbejde mellem dig og barnets forældre.
  • Du stiller spørgsmål til dine kollegaer. Du kan lide dynamikken der opstår, når en personalegruppe forholder sig undersøgende og spørgende til hinandens praksis.
  • Du er kreativ, faglig og har masser af humor. Du er typen der smøger ærmerne op, når du møder udfordringer på din vej. Og du går en ekstra kilometer for din kollega.
Se videoen om vores dejlige hus her: Rundvisning i skovhuset - YouTube  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 4. juli 2022
Der afholdes samtaler torsdag den 7. juli 2022 om eftermiddagen.
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.
Der indhentes børneattest og referencer i forbindelse med ansættelse.

Henvendelse til:
Pædagogisk Leder Nina Klevang Christiansen,
Skovhuset Kalvemosevej 3,
4300 Holbæk
Email: ninc@holb.dk
tlf.: 72 36 31 35

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Nina Klevang Christiansen Pædagogisk Leder 72363135
Sådan søger du en stilling hos os
Holbæk Kommune ønsker at skabe mangfoldige arbejdspladser og vi ansætter på baggrund af kandidatens kompetencer og vil til enhver tid stræbe efter at ansætte den bedste kvalificerede kandidat til de givne opgaver og kontekst. Alle kvalificerede ansøgere opfordres derfor til at søge stillingen uanset køn, alder, politiske og religiøse overbevisninger, seksuelle orientering, etnicitet, hudfarve, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.

Personalepolitik
Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne.

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig
Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36
Powered by Emply